Kom helemaal tot rust in het Nederlandse Limburgse wellness resort Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul.

In dit Wellness Resort – helemaal in het onderste puntje van Nederland, zul je dan ook zeker al je stress en zorgen kwijt raken.

Bij Thermae 2000 vind je dan ook het zuiverste en schoonste water van Nederland.

Bij Thermae 2000 beweren ze zelfs dat het water thermale krachten heeft. Alle baden zijn gevuld met het thermale water, bij Thermae 2000 zeggen ze dan ook dat het water helend kan werken.

Je kunt er genieten van een variërend aanbod aan verschillende baden. Je kunt lekker ontspannen in de verschillende bubbelbaden en in de binnen-en buitenbaden.

Het Wellness Resort is één van de grootste van Nederland. Je zult zeker aan je trekken komen wanneer je een bezoek brengt aan dit mooie wellness resort.

Heb je meer als 1 dag nodig om even helemaal tot rust te komen?

Geen probleem bij Thermae 2000 kun je ook overnachten in hun 4 sterren hotel.

Je kunt er zelfs een wellness arrangement nemen met alles erop en eraan. Wanneer je een arrangement neemt wordt dan ben je er zeker van dat het genieten wordt!

Een dagje sauna zonder eten? Nee dat kan natuurlijk niet! Bij Thermae 2000 hebben ze dan ook gezonde en lekkere gerechten op het menu staan.

In de keuken wordt dan ook alles vers bereid, waardoor je een voedzame maaltijd voorgeschoteld krijgt. De innerlijke mens wordt hier zeker niet vergeten.

Zodat je zeker weer helemaal uitgerust en weer helemaal zen weer thuis komt!

Bij Thermae 2000 hebben ze nu tijdelijk een leuke kortingsactie! Je kan er via onze website gebruik van maken.

Met deze sauna actie, kun je voor een leuke prijs naar de sauna. En kun je genieten van een ontspannen dagje of zelfs een heel weekend.

Bekijk de actuele sauna acties van Thermae 2000 op de website van Thermae 2000 hieronder

sauna thermae 2000 deze foto is gemaakt buiten. Je ziet hier het buiten zwembad van sauna thermae 2000

Aanbevolen artikelen